marți, 21 decembrie 2010

Gangsta

Azi am fost la eco. Totul a mers “ca uns”. Piticul a dormit tot drumul, iar la medic a fost super. Nu s-a împotrivit, a stat liniștit, nu a fost supărăcios nici măcar când a fost geluit. Da, azi a fost si prima oară când piticul a avut părul gelat. Chiar dacă asta s-a întâmplat doar din motive medicale, se pune. Am fost “fashionable” băi!
Tot azi am avut parte de prima fântână arteziană, mai ceva ca la aqua magic. Când ne-am întors de la spa (pentru necunoscători, băița zilnică) și ne-am așezat la “toaleta facială” pe păturică am decis să îmi distrez puțin părinții cu jocuri de apă și lumini. Lumini mai puțin dar apă din belsug și pe pătură și pe jos. E, putem să ne mândrim și noi că avem arteziană în dormitorul copilului nu doar în sufragerie cum au unii cântăreți de vază “dă pă la noi”. Vali Vijelie, eat your heart out!
Pentru a rămâne în acorduri muzicale vă prezint propunerea mea pentru următoarea copertă Rollig Stone. Cât noi mâncam lniștiți în bucătărie, Unghiuță s-a hotărât, însomn, că lookul de bebe nu-l mai prinde. Gangsta e noua modă!

4 comentarii:

  1. eco? ce eco? io pe asta am ratat-o...ce zice si despre ce?

    RăspundețiȘtergere
  2. Sorry. Eco=ecografie transfontanelară și de șold. Nu mi-am dat seama că nu sunt destul de clar. Io mai mult cu desenatu', mai puțin cu scrisu'.

    RăspundețiȘtergere
  3. aaa, intelesesem ce e cu eco, nu stiam ce e cu aia transfontanelara. aia de sold am bifat-o, astalalta am ratat-o

    RăspundețiȘtergere
  4. Ecografia transfontanelară este o analiză opțională la domnii de la medlife. Acolo ei își dă cu părerea față de gradul de închidere a fontanelei și dacă se face în parametri, închiderea. Cam atât știu eu despre asta.

    RăspundețiȘtergere