luni, 20 decembrie 2010

Greutate numai cu plus

Cea mai mare realizare ultimele zile a fost depășirea greutății cu care am venit acasă. Ne hrănim mai des și eu cred că mâncăm mai mult (la fiecare masă).
Noi, cei doi părinți, începem să ne obosim cu starea de oboseală. A devenit ceva firesc. Cred că in 3 luni nu vom mai știi să dormim 7 ore legat. E tocmai bine pentru că atunci, teoretic, vom avea această ocazie.
Azi este prima mea zi de "concediu parental". E foarte bine să știi că poți fii lângă el mai mult, să-l studiezi mai mult, să te bucuri mai mult. E bine să stii că și mâine poți face asta, mai ales că este săptămâna Crăciunului. Apropo de asta, lucrurile la noi în familie s-au cam împărțit, de fapt cei mai mici ca noi le-au împărțit. Lui Unghiuță îi plac colindele (i-am pus noi un cd) în schimb lui Chiftea nu-i plac colindătorii pe care îi latră cu îndârjire de fiecare dată când îi aude pe hol, dar lui Unghiuță nu îi place de Chiftea când latră... Ne distrăm.
Mâine mergem să face eco transfontanelară. Este prima iesire de anvergură a piciului din casă. Vă voi povesti cum a fost.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu